Prva pametna kutija za igračke na svetu

Ona čini pospremanje igračaka zabavnim!
Saznaj više Saznaj više

Upoznaj Smart Toybox

Ivana i Ivan, roditelji, govore o nama...

"Posle igre uvek padne na mene da pospremim igračke... Pokušavala sam i pokušavala da ubedim Nađu da sama to uradi ali ništa nije uspelo."
"Videvši je danas angažovanu u skupljanju igračaka... Još uvek sam u šoku!"

Pretvorimo pospremanje igračaka
u ZABAVNU igru!

Kada nam je dosadno, vreme prolazi sporo i naš um počinje da povezuje tu aktivnost sa negativnim osećanjima. Čak i kada je ova neprijatna aktivnost dobra za nas, nesvesno pokušavamo da je izbegavamo. Ali kada igramo igre i zabavno nam je, vreme brzo prolazi i nestrpljivo čekamo da je ponovimo. Roditelji razumeju koliko pospremanje igračaka može biti dosadno deci, ali takođe brinu da li će deca naučiti da budu uredna. Zato smo izumeli SMART TOYBOX koji pospremanje igračaka čini zabavnim.

Gamification

Glavne funkcije

Koristite mobilni uređaj
da prilagodite svoju kutiju.

Naša pametna kutija za igračke se može povezati na WiFi kućnu mrežu i tako umrežiti sa mobilnim uređajima. Kada se tako poveže, možete koristiti Smart Toybox mobilnu aplikaciju da kontrolišete i prilagodite ponašanje pametne kutije, te je tako učiniti zabavnom i uzbudljivom u dužem vremenskom periodu.

 • Kontrolišite Smart Toybox i podesite je prema potrebama porodice.
 • Promenite i delite nove zabavne teme.
 • Snimite nove zvukove sa neverovatno zabavnim mogućnostima promene boje glasa i pošaljite ih na Smart Toybox.
 • Skinite preko Interneta zvuke koje su ostala deca i roditelji snimali širom sveta, sa prioritetizacijom zvukova iz svog regiona.
 • Aplikacija može automatski kreirati temu svakoga dana praveći selekciju samo među zvucima koje su roditelji prethodno odobrili.
Smart Device
Android iOS

Protection Smart Toybox je bezbedan!

Dizajnirali smo Smart Toybox za decu, pa smo veoma ozbiljno shvatili funkcije koje bi predupredile zloupotrebu uređaja. Najgora potencijalna opasnost koju smo identifikovali je mogućnost hakera da razbiju WiFi zaštitu vaše mreže da bi snimili neprikladne zvuke koje će uređaj puštati u toku igre. Zato smo dizajnirali nekoliko nivoa zaštite, tako da imate punu kontrolu sigurnosti uređaja sve u zavisnosti od vaših želja i potreba.

Smart Security
 • Prvi nivo sigurnosti zasniva se na modernim WiFi zaštitnim funkcijama koje štite kućne i poslovne WiFi mreže. Mi podržavamo sve moderne WiFi metode autentikacije uređaja i enkripcije koji trenutno postoje. Tako je naša pametna kutija za igračke samo još jedan uređaj u vašoj kućnoj mreži koji ne može biti zloupotrebljen od strane hakera, a da prethodno nisu uspeli probiti vašu kućnu mrežu.

 • Ako ipak niste ubeđeni u sigurnost vaše kućne mreže, Smart Toybox takođe može raditi kao Pristupna tačka, te tako napraviti svoju sopstvenu WiFi mrežu. U tom modu možete podesiti fizičku razdaljinu emitovanja bežičnog signala, tako da bi potencijalni haker morao da bude u neposrednoj fizičkoj blizini uređaja da bi uopšte pokušao da razbije njegove bežične sigurnosne mere.

 • Autorizacija — uređaj koji pokušava da pristupi Smart Toybox-u mora prethodno biti autorizovan. Danas sličan metod koriste mobilni operateri kada se telefoni autorizuju na mobilnu mrežu kao vlasnik dodeljenog broja telefona.

 • Bez-mrežni mod — dizajnirali smo našu pametnu kutiju za igračke tako da se povezuje na mrežu tek kada korisnik eksplicitno to zatraži fizičkim pritiskom na dugme u trenutku kada želi da promeni podešavanja, temu ili igra igru. To znači da niko bez fizičkog prisustva ne može pristupiti igrački, pokušati da razbije njenu zaštitu i snimi neprikladne zvuke.

Edukativne igre za psiho-motorni razvoj

Dok uči decu pospremanju sobe i urednosti Smart Toybox može istovremeno da igra i druge edukativne igre. Učenje šta je levo a šta desno može biti teško i konfuzno deci, dok ubacivanje loptica zahteva jako složene psiho-motorne veštine. Učenje ovih aktivnosti zahteva ponavljanje, a Smart Toybox je strpljiv učitelj.

Levo i Desno

Upoznati koncept šta je levo a šta desno može se naučiti i razumeti u toku predškolskog uzrasta. Pa ipak, to je nešto sa čim se mnogi ljudi teško suočavaju čak i kada odrastu. Igra sa dva Smart Toybox uređaja pozicioniranih u levom i desnom uglu sobe koji zovu decu da ubace igračke na "njihovu" stranu, dozivajući ih sa rečima "levo" i "desno", može pomoći u učenju ovog koncepta tako što povezuje detetovo sopstveno telo sa "ličnostima" kutija za igračke i slikama na njima, kao i sa slušanjem reči "levo" i "desno". Pokreti koji se dešavaju pomažu detetu da razvije "mišićnu" memoriju.

Left and Right

Bacanje Loptice

Iako je bacanje lopte jedna od dečjih najomiljenijih igara koja možda izgleda jednostavno odraslima, to je jako složen poduhvat koji zahteva razvoj kako motornih tako i kognitivnih veština:

 • Osnove motorike kao što su koordinacija oči-ruke u toku ciljanja.
 • Spretnost da se uhvati loptica i pusti u pravom trenutku.
 • Mentalna kontrola da bi se loptica bacila mirno naspram mahnitog bacanja u širokom luku.
Ali, bacanje loptice u stanu može biti opasno za lomljive stvari koje se nalaze posvuda. Zato smo dizajnirali Smart Toybox tako da može da detektuje obične lagane plastične i sunđeraste loptice, tako da dete može da uživa u izazovu bacanja loptica u kutiju za igračke i razvija veoma bitne psiho-motorne veštine bezbedno po okolinu. Sa dva Smart Toybox-a cela porodica može da se zabavlja zajedno, jer se igre mogu podesiti da budu kako koopertivne tako i takmičarske.

Hoops
Smart Toy Box

... I to nije sve!

Više Smart Toybox-a se može povezati tako da se igra pospremanja igra zajedno, praveći prijatne zvuke jedne "ličnosti" umesto kakofonije zvukova koje bi proizvele individualne kutije. Više kutija omogućavaju igranje dodatnih edukativnih i takmičarskih igara za jedno ili više dece.

Press

Skini naš press materijal ovde.

Ne propustite!

Unesite e-mejl da biste dobili šansu za besplatan Smart Toybox!

Pročitajte više kako do nagrada